.

I'm sorry that I made you cry
I didn't mean what I said
Can you forgive me?
For loving you too much
Can you forgive me?

<3

A.

- Om jag inte är helt ute och cyklar nu, vilket jag iaf inte tror att jag är, så borde min Love komma hem snart ♥
Saknar dig väldigt mycket Love och har gjort hela veckan!


69 År!

GRATTIS  PÅ FÖDELSEDAGEN MORMOR
- Jag älskar dig -


I taket lyser stjärnorna.

I taket lyser stjärnorna.
- Det känns jobbigt att se sin mamma gå sönder så lätt. Att ha upplevt allt det i filmen.  En jobbig mormor och en cancersjuk mamma. "Om du dör mamma då tar jag livet av mig". Kärleken blandat med känslor om ångest, oro, svek och killar.. Att försöka ta hand om sin egen mamma ensam, utan någon hjälp, det går inte. Hur mycket man än vill så går det inte..

Det blir många blandade känslor när jag tittar på den här filmen.. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna.. Känner mig bara tom inombords..



"Om du dör mamma. Då ska jag leva. För dig."

Uppdatering

Förlåt för jag har varit sååå frånvarande och inte uppdaterat något, men har varit på så bra humör så inte haft lust att blogga, men nu ska jag skriva några rader :)

Vi kan börja med jobbet. Var och skrev papper så nu är man ava anställd :) hoppas jag kan få fler timmar, så det blir massa pengar :) men det jag kommer tjäna är iaf mer än vad jag har haft innan så, ska inte vara deppig över de. Men det känns så fruktansvärt skönt att få börja jobba, inte gå hemma längre, utan göra något om dagarna!! Säger jag nu iaf, blir kanske anorlunda sen när man väl börjar med alla småbarn, men dom är säkert söta! =)

Efter jag hade varit och skrivit papper åkte jag direkt till storasyster och Calle, var dags att passa Doris och Rocky, mina små bebisar ♥  Plus att jag fick besök av mitt ♥ Hjärta! Shit vad jag hade saknat honom, det var så underbart att äntligen få träffa honom igen, så jag hoppas verkligen att det blir något seriöst av det här den här gången, för jag vill verkligen ha den här killen! Jag är berädd att anstränga mig och ge mer än vad jag har gjort innan, han betyder så mycket för mig. De tre orden.  Men så måndagskvällen var riktigt lyckad, ville aldrig att det skulle ta slut. Saknade honom direkt när han hade gått...
Sen på tisdan åkte jag till Norrtälje en sväng för att titta lite på en stugby som låg inärheten, där man kanske kan hyra stuga nästa år, men vi får se, jag vill till Göteborg nästa sommar, men det beror ju på om man har pojkvän, vilket jag hoppas på, då får man kanske åka någonstans med honom istället! Myspys. Men iaf, sen mötte jag Jessica och vi åt massa god mat och gottis, sen stannade hon kvar och sov där med mig :) Va riktigt mysigt med hennes sällskap. Jag älskar dig gumman ♥ det känns så bra att vi har kommit närmre varandra. Tycker om det väldigt mycket! Sen på onsdan när hon skulle åka hem hände en liten rolig sak.. Vi gick mot bussen och när hon skulle gå på gav jag henne en kram, som jag alltid gör när vi säger hejdå. Så hon åkte iväg där, och två sekunder senare kommer det ett sms, busschauffören hade sagt "En sån där kram hade ju vem som hellst velat ha ;D" haha, ganska skön komentar, men inte fan får han en kram av mig inte! Haha!
Onsdagskvällen och torsdagen va ganska ensamt, men jag blev hämtad relativt tidigt så, jag begav mig hem och sov bort typ halvadan, hade verkligen saknat min säng! Va så skönt att vara hemma :)

Helgen spenderade jag delvis hos min syster, hon och Calle va på bröllop på fredan, så jag kom dit på lördan och det blev filmkväll med hans systrar, men jag hann inte se klart filmen, vilket inte gjorde så himla mycket, kan alltid köpa eller hyra den.. Sen i måndags skulle jag träffa ♥ Hjärtat igen, men han fick plötsligt andra planer, så jag åkte dit igår istället, och har haft den bästa natten på länge. Hade saknat honom så otroligt mycket och han hade nog saknat mig lika mycket. Han är verkligen mitt ♥ Hjärta, pussgubbe! Saknar honom redan fast jag va där i morse, så råkade han försova sig också, kändes lite som mitt fel, man ska inte hålla söta pojkar vakna till halv tre när dom ska upp vid sju.. Men det va inte mitt fel, men lite skuldkänslor har jag iaf... Hoppas bara jag får se honom snart igen, saknar dig Hjärtat!

Det var en liten uppdatering på vad jag har haft för mig den senaste tiden..
Ps. Bara en och en halv vecka kvar tills jobbet börjar. Ds


Jobb!

Shit vad jag har varit seg angående jobbintervjun. Plus att jag åkte till Dalarna några dagar.. Men nu ska jag försöka skriva lite så ni blir lite uppdaterade :)

Var alltså på jobbintervju den 26 Juni och det gick väldigt bra :) var där i ca 1½ timme och gick runt, träffade personalen och massa sånt.. sen skulle chefen höra av sig och gissa vad :) Igår ringde hon, jag fick jobbet! Känns skitbra, så jag ska och skriva papper i början på nästa vecka och sen börjar jag i Augusti :) Kommer kanske inte vara den bästa lönen men det är iaf ett jobb och jag är skitglad, med tanke på hur svårt det är att få jobb nu.. så det känns jättebra :)!

Wiiiie :) Kommer mer om Dalarna sen och sådär :)
*puss i ljumsken*

RSS 2.0