Måndag

Efter en sjuk helg så började den nya veckan. Kanske hade varit smartare att vara hemma, men jag är inte så smart. Men min hals hade nog mått betydligt bättre av att vara hemma!! Är så hes att jag förmodligen kommer tappa rösten, men jag ska verkligen försöka vara tystare i morgon, får se hur det går bara, haha!!

Skrev nya papper på jobbet idag också och fick gå upp från halvtid till heltid, dom tycker så mkt om mig! :) Nej men det känns jätteskönt, så får jag mer pengar också, vilket aldrig är helt fel! Så nästa månad kanske jag kan köpa en ny dator, eller satsa på något annat :)

Men nu ska jag ta och vila lite och sen hoppa in i duschen <3

Söndag

Jaha, då var helgen slut.
Blev ju sjuk natten till i fredags, vaknade mitt i natten och hade jätteont i halsen. Men tänkte inte mer på det utan somnade om. Och sen när jag vaknade på morgonen gjorde det ännu ondare, så var bara att ringa till jobbet och säga att jag inte skulle komma.. Var skitseg hela dagen och fick bara mer och mer feber fast jag inte gjorde ett skit.. så det slutade med att jag gick och la mig 19.50 och somnade strax efter 20.00... och sov till 09.10 dagen efter.. snacka om seg..

Sen i lördags åkte vi iaf och köpte en ny telefon åt mig. En Sony Ericsson w595, plus ett minneskort.. så nu får jag vara rädd om mobilen så inga idioter lägger händerna på den!! Nämner inga namn!

Idag söndag har jag bjudit med mig själv till Stinsen och handlade lite på Ginatricot.. och sen följde Malin och Calle med hit och åt lunch och fikade :).. var riktigt mysigt! Sen nu sitter jag här, med en hals som håller på att klia sönder och känns som ett öppet sår, men jag ska ändå försöka jobba i morgon. Vill ha dom pengarna som jag får extra.. så måste jobba. Hur jobbigt och ansträngande kan det vara.. haha! Om det inte går får jag väl vara hemma på tisdag, men vi får se.. Nu ska jag titta vidare på film och mysa i soffan. Tror jag ska sova en stund också, men det får vi se :)

Vill bara säga att jag saknar mitt hjärta väldigt mycket!
Tänker på den där söta pojken..
Och älskar dig love!

Hejdå mobilen!

Vet inte vad jag ska säga, man tror att man kan lita på någon men det kan man fan inte. Är så jävla arg, ledsen och besviken. Kul att man träffar någon och när personen går härifrån så är min mobil borta. Hur fan kan man göra så? Den va värd 5000 och hade massor av minnen, bilder, nummer och andra viktiga saker och nu är den bara borta.. Måste köpa ny mobil och fixa nytt nummer, igen, så jävla trött på det här!!!
- Dra åt helvete!

Skogen <3

SKOGEN MED MINA FJÄRILAR ♥

 

Ny vecka - nya tag.
Kändes lite jobbigt att komma upp ur sängen i morse, det tog verkligen emot, vilket det normalt inte brukar göra. Men jag vet att jag somnade alldeles för sent igår. Vet även varför jag somnade så sent som jag gjorde.. satt ju och väntade på att den där söta pojken kanske skulle komma in på msn, men det gjorde han inte.. Plus att det var Batman =) som jag va tvungen att titta på och den största anledningen, det var söndag, dagen då man aldrig kan somna när man heter therese.

Dagen började iaf med att jag skickade ett sms till den söta pojken när jag väntade på bussen, inte för att han svarade men iaf.. ville att han skulle veta att jag tänkte på honom... Sen väl på jobbet började jag inne på fjärilen med alla sötnosarna och idag skulle vi gå till skogen =) vilket jag aldrig har gjort förut så det var riktigt roligt att få följa med dom dit! Knasig som jag är så började jag ju plocka blåbär och trä dom på ett strå, vilket resulterade i att nästan alla tjejerna ville göra samma sak, plus en kille =) så det var riktigt roligt att dom ville göra det med mig! Blev lite kladdig också, men det var det klart värt!
Sen när vi kom tillbaka så var det dags för mina humlebarn att äta lunch.. så gick in till dom. Man saknar alla sötnosarna under helgen, tänker på dom ofta =) men nu va det äntligen måndag och jag fick träffa dom igen.,

Ikväll jag har varit duktig också! Tagit en promenad, fast min inflamerade höft inte får promenera, men jag va tvungen, kan inte sitta inne såhär, måste röra mig lite iaf, fick ta små steg och då menar jag verkligen små steg.. men det gick bra, 40 min är iaf något! Ska bli mer, men tar det försiktigt i början.. Och nu sitter jag här och tittar på klocka och borde egentligen sova snart.. men ska försöka kolla lite på stand-upen på tv innan jag somnar.. det klarar jag nog inte, men ska försöka.. =)



Pussssss :*

.. det kanske bara är en sån dag idag, jag vet inte...

Hur gör man nu?
Jag vet inte rikitgt vad det är längre, men något känns väldigt fel i mig. Har en obehaglig känska om att någonting kommer att hända.. vet inte rikitgt varför eller vad det skulle kunna vara, men något känns så otroligt fel och obehagligt när jag känner efter..

Tänker på allt som jag har gått igenom under alla de åren som jag har levt, men jag får inte ihop det till något positivt.. - Efter regn kommer solsken, men vart är mitt solsken? Har det redan varit och jag har missat det helt? Jag förstår inte och jag kan inte få någon hjälp heller. Jag tror inte på något övernaturligt och Gud för mig är bara ett stort skämt, men just nu önskar jag faktiskt att jag trodde på något mer, jag behöver någon som kan vägleda mig genom allt det här. Men jag finner inget ljus i allt mörker. Jag har varit vilsen många gånger och nu känner jag mig vilsen igen, vet inte riktigt vad det är den här gången och det känns ännu jobbigare att inte veta. Alla andra gånger som jag har haft en jobbig känsla i magen så har det funnits en anledning...

Sveket från min s.k pappa, när kommer jag över det? Eller ska det alltid kännas såhär nu.. Alla besök hos kuratorn hjälpte väl för ett tag, men nu känns det som att allt kommer tillbaka igen, det finns så mycket att säga men så lite tid och ork. - Du är inte värd mina tårar, Du är inte värd mig! Du är inte värd någonting för mig, så varför bryr jag mig ens...??
Sen allt med mamma, vad händer om du blir sjuk igen? Blir ständigt påmind om allt det dåliga och tankarna hur det skulle bli om du blev sjuk igen, jag vet inte hur jag skulle klara av det, om jag ens skulle klara av det just nu... Jag vet ingenting längre..
Och att inte veta vad det är som sakta gör så att min mormor tynar bort...  Jag vet inte, jag orkar inte längre.

Lite finare Lite bättre.


Bergianska.

Igår (fredag) började jag vid 12.30 så jag fick äntligen lite sovmorgon =)!! Guud va skönt det var att få ligga kvar i sängen och inte behöva gå upp vid 06.00 som vanligt.. Hade en riktigt seg morgon med en lååång frukost och fixade håret, plockade ihop mina saker, eftersom jag direkt efter jobbet skulle till min syster och Calle.. =) Var riktigt mysigt att vara hos dom inatt med lilla kissarna. Sen idag, lördag, så har vi sovit länge, eller tills Calle tyckte att vi skulle gå upp, haha! Sen åkte vi och hämtade Ulrika, Calles syster, och begav oss till Plantagen, Bergianska, där vi tittade runt på lite blommor.. sen när vi hade handlat klart ville Ulrika gå till själva trädgården och fika, så vi satte oss i den lilla solen som fanns och fikade =) åt en väldigt god äppelpaj, fast det var mandelmassa i =S lite ovanligt men helt okej...

 

Hittade en liten fjäril som jag precis hann ta ett kort på, den ville inte riktigt vara med på foto..

   

Fredagsmys.

YES! Då var andra veckan på jobbet slut =) känns så härligt när man vet att det är fredag och att man snart ska få gå hem! Iof så jobbade jag mellan 9 - 16.45 så det blev en väldigt lång dag för mig, men den gick ändå ganska fort. Trivs iaf jättebra och kommer överens med alla på jobbet som man jobbar med, plus att jag börjar lära mig alla namnen på barnen vilket alltid är ett plus =)

Fick lite fredagsmys med hjärtat också! Riktigt underbart att ha honom här, ville inte att han skulle gå.. men de va han tvungen att göra eftersom han skulle in till stan.. Men jag längtar redan efter dig hjärtat! ( De tre orden ) ♥

gäsp

Tisdag: Gick upp vid 06.00 och jobbade i 7 timmar... suck, shit va slut jag var.. Sen åkte jag till Rebecca och träffade henne, så blev det lite middag och massa skitprat, fan vad jag skrattade helatiden, då är jag trött..

Men nu är det onsdag kväll... Shit vad trött jag är!! Hur blev det såhär egentligen, skulle inte jag bara jobba halvtid =/ tydligen inte. Jobbar ju lååånga dagar, mellan 5 - 8  timmar.. det är väldigt roligt, men samtidigt väldigt jobbigt. Men jag klarar det nog. Det är kul att dom andra fungerar ihop med mig och att dom även erbjuder jobb när dom själva ska vara borta, sen om jag kan jobba eller inte är ju en annan sak, men man försöker ju =)
Imorgon är det iaf en kort dag, men då ska jag tillbaka till kiropraktorn och klämma lite mer på mina inflamerade höfter, kan redan känna hur ont det gör, men det kommer bli så skönt! Känns garanterat värt pengarna. Om jag inte hade varit vikarie så hade jag nog behövt vara sjukskriven för höfterna, men nu går ju tyvär inte det, så det är bara att bita ihop och kämpa vidare... måste komma ihåg att göra gympan innan jag somnar, men vet inte om jag kommer orka de för lägger jag mig i sängen så somnar jag direkt... är sååå trött...!!!
Men nu ska jag fortsätta och titta på Bachelorette och sen krypa ner och sova...!! =)

Puss på alla söta :*
Och tack Linda.

Första veckan är över!

Att börja jobba kändes jobbigt och skrämmande men nu när första veckan är slut så längtar jag faktiskt tillbaka. Så på måndag blir det mer jobb och längre dagar, men det fixar jag nog så länge höfterna inte bråkar med mig. Det är väl bara att knapra alvedon tills jag får ont i magen helt enkelt... Var ju hos kiropraktorn i torsdags och aj! Jag trodde inte att någon sån fysisk smärta fanns i min kropp, men aj vad fel jag hade..

Hade varit hos Zue förut men aldrig pga att jag själv hade ont någonstans, men nu va det min tur.. Och ta me tusan, där fick man stå och strippa framför en helt främmande människa, men det gick ju bra. Och gud va skönt det va att knäcka ryggraden och lite sånt där, men inte när hon masserade mina höfter, jag va så nära tårar att det inte går att beskriva. Och jag va såå öm dan efter, kunde knappt ta på sidorna... och vända mig i sängen, haha, det gick bara inte.. Men idag känns det lite bättre. Har gjort mina övningar och haft kylgrejen på flera ggr idag så, jag hoppas att det gör mindre ont i morgon..  och att jag klarar mig utan alvedon i morgon också..

Idag har jag iaf njutit av solen och pysslat om mig själv, vilat mkt med andra ord! Imorgon är det ju söndag och sen ska man upp och jobba igen =P suck, men kul.. =D så nu ska jag fortsätta prata med en söt pojke och sen sova lite..

Puss i ljumsken :*


torsdag

Då hade snart hela första arbetsveckan gått. Känns riktigt skönt att det är fredag i morgon, men samtidigt kul att jobba! Alla som jobbar är så snälla och underbara och barnen är så söta och roliga :) man får höra mycket som dagisfröken. Jag hoppas bara att dom tycker om mig och att jag får stanna länge!
Idag har jag även varit hos kiropraktorn med min höft som gör så satans ont, gud va skönt de va när hon knäckte och fixade med min rygg, men aj va ont de gjorde, höll nästan på att börja gråta där.. Det va inte okej.. så nu är de bara att börja stärka ryggen och fixa, vila och inte bära en massor, haha, hur ska de gå med mitt jobb?.. Men jag får försöka så gott det går :) Så ska jag tillbaka om en vecka för att kolla ryggen och sådär igen, sitter föresten med en kylgrej på ryggen, inte så skönt men är tvungen...
Imorgon börjar jag iaf 12.30 - 16.45 så det är en kort dag och sen är det helg!!! Malin och Calle kommer på middag också, så de ska bli kul...

Men nu ska jag spana in fb och svara på en söt pojkes mail och sen ska jag försöka hålla mig vaken till Seinfeld (a) somnade ju faktiskt lite förut så jag kan nog hålla mig vaken, eftersom det blir sovmorgon i morgon :)

Puss i ljumsken :*:*

RSS 2.0