JI

Tänkte att eftersom inte så många läser min blogg så kan jag skriva det här utan att det spelar någon roll om det går bra eller dåligt :) Men i morgon ska jag på jobbintervju, är väldigt glad och spänd, nervös blir jag nog mer i morgon, men just nu känns det helt okej :D Ska vara där klockan ett, så jag hoppas att det går bra!! Men jag skriver mer i morgon. Puss i ljumsken :*

Lite bilder genom åren.

 


Love.

The Fray - You Found Me ♥


20 Juni

♥ GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN ♥
Idag har lilla jag namnsdag, så grattis till mig!
Sophie Linda Therese



Midsommar

 
MIDSOMMAR!
Ville bara önska alla en riktigt Glad midsommar.
Tänker på alla underbara människor


Saknar er flickor ♥

KÄRLEK ♥

Satt och tittade runt på lite bilder och hittade denhär :) saknar den tiden med er.
Och så snygga vi är, haha.. alla dom gångerna vi har sovit över, pratat massa skit..
Saknar verkligen er och alla minnen vi har haft tillsammans. 
ÄLSKAR ER FÖREVIGT ♥

B.



Saknad och älskad.

K.

KÄRLEK



Kunde inte låta bli att leta fram skolkatalogen från när jag gick i 9an, shit vad längesen det var men ändå är man inte så olik sig, inte till utseendet iaf, tror jag var lite mindre fixerad då än vad jag är nu. Plus att jag vet att jag var roligare då. 
Kan inte glömma den tiden när allt var perfekt. Hur det uppstod kärlek vid första ögonkastet. Då var kärleken det svåraste jag visste, men nu vet jag att det var de lättaste problemet jag kunde lösa, men det är inte bara de, även fast allt va lättare så saknar jag inte den tiden, utan mer personen som jag spenderade tiden med. Alla sena nätter, hur jag brukade somna i din famn, hur du alltid mötte mig i porten innan vi gick till bussen, hur vi alltid tog en tidigare buss bara för att kunna sitta brevid varandra på bussen. Eller hur vi satt och kramades i skolan innan någon annan hade kommit dit. Att vi träffades eller pratade varje dag, hur mycket jag längtade efter dina kyssar så fort vi skildes åt. Hur mycket jag saknade dig när du inte va hos mig. Jag saknar den tiden, tiden där allt handlade om en person, där allt handlade om oss.

    

Saknar dig, oss, kärleken, skratten, gråten, samhörigheten, nätterna, händerna, kyssarna, telefonsamtalen, camandet, avundsjukan, våra kroppar mot varandra, alla sms, jag saknar allt. Saknar din röst, att inte kunna höra den varje dag, jag vet du är bara ett telefonsamtal bort, men vi har så olika liv och det finns så lite tid för oss att ses, eller det är väl mer jag som aldrig kan. Men jag ska försöka bättra mig, för jag saknar dig, även om det kanske aldrig kommer bli vi igen så kommer jag alltid att älska dig, du är det bästa som någonsin har hänt mig. Du fanns där som ingen annan gjorde och jag hoppas att du kände samma sak. Önskade verkligen att våran kärlek skulle hålla förevigt och det tror jag den kommer göra, för även fast det har gått så många år sen det tog slut mellan oss så är vi fortfarande vänner, och det är jag så glad över.. Kommer alltid att älska dig oavsett vad. Du finns förevigt i mitt hjärta ♥
Saknar en tid som aldrig går att få tillbaka, en tid med minnen som varar förevigt.

      
 
Min första och största kärlek.
En tid när det var Therese och Kim.


Äntligen sol!

Ny dag - nya äventyr. Med massa soool! Äntligen tittade solen fram! Me like ♥

Hade världens mysigaste dag igår med Jessica, hade verkligen saknat henne. Sen på kvällen vet jag inte vad som hände, shit vad alla killar pratar sex med mig ibland.. hur kåta är ni killar egentligen? Inte för att jag har något emot de men shit, blir lite förvånad ibland.. Sen pratade jag lite med Rebecca, som kommer hem snart, wiiie! Saknat henne väldigt mycket så det ska bli underbart att få se henne igen :) BFF ♥

Idag gick turen till Norrtälje, så det blev att gå upp tidigt, eller ja, halv nio = tidigt för mig :). Och sen åkte vi runt halv tio... tar ju ett tag att åka och jag fick ganska långsamt i bak så det blev lite kort :)
Turens mening var att kolla hur det såg ut på landet, nu när dom nya har flyttat in, men vi blev ganska besvikna för dom hade inte gjort ett skit, allt såg sig likt ut.. hade ju varit kul att se lite förändring.. Sen stannade vi och mormor skulle kolla om dom hade fått några grönsaker på ett speciellt ställe, så medans hon va inne tog jag kort på två hästar.. fast jag vågade inte gå så nära.. Shit va stora dom är... tycker det är skitläskigt att gå nära.. :$



Efter de stoppet åkte vi till Ö&B, kollade på blommor och tittade i lite affärer. Plus att vi passade på att handla lite till Dalarna, är ju ganska billigt på Ö&B och det behövs ju lite saker när man ska åka iväg :) Är ju bara två veckor kvar nu och jag har redan börjat skriva upp allt som vi ska ha med oss, haha, snart börjar jag väl att packa också ;) men nej så långt ska jag inte gå, jag lovar. Men det ska bli grymt skönt att komma bort ett tag från allt, då blir de inget bloggande på en vecka :O men jag klarar mig nog.

När vi kom hem planterade mamma och jag lite blommor och snart blir det nog middag eftersom jag inte har ätit någon lunch idag.. Tog några bilder åt dig Love, men bara på klänningen, för jag såg helt förstörd ut med mitt smink idag, vet inte riktigt vad som gick fel.. men lovar att lägga upp några bättre senare i veckan :) ska ta massor och lägga upp..



Nu ska jag fortsätta titta på tv innan jag gör middag :) Puss på er ♥

Min dag helt enkelt ;)

Min dag började som vanligt, man blir väckt och får inte sova längre. Mammas semester börjar ju nu och har lovat henne att vi ska gå ut och gå varje morgon och kväll, men inte förens jag blir frisk. Vill inte förstöra mitt hjärta när jag mår dåligt. Men idag skulle hon till sjukgymnasten och sen klippa sig, så självklart måste hon väcka mig innan.. blev lite arg, men va bara att ta sig upp och göra sig iordning, och såhär såg jag ut idag, till en början :) Visst verkar jag ha roligt :P

 


Träffade Jessica idag ♥ äntligen! Va evigheter sen jag träffade henne sist, saknat henne massor. Men idag fick jag äntligen träffa henne. Drog in till stan och parkerade oss på Donken till en början och sen begav vi oss vidare för att shoppa i min favorit affär, punkshop... eller inte. Tyvär så hade dom ju inte solbrillorna som älsk ville ha... *ledsen i ögat*
Hon får leta vidare efter sina hjärtformade brillor :) Efter att man har blivit "raggad på" så gick vi vidare till JC, Gina Tricot, Kicks, Åhlens, Feet first och några till affärer. Fan Jessica handlade mer än mig :O det händer känske en gång på hundra, men trevligt att hon fick spendera lite pengar för omväxlingens skull :) När dagen sen led mot sitt slut så köpte vi en varsin dricka på Hemköp och drog hem, lyckad dag enligt mig. Hoppas bara jag får se henne snart igen ♥ Absoluta måstet är iaf att ses när jag ska vara kattvakt hos min syster, men det är ju några veckor kvar, så hoppas vi ses innan.



Sen när jag kom hem blev det massa mys med min älskling. Tror han hade saknat mig för han blev överlycklig när han insåg att jag va hemma. *Han va ute på promenad när jag kom hem* Så kul att veta att någon saknar en iaf :)
Men nu ska jag ta och titta lite på tv innan jag ska sova, kanske blir en tur till Norrtälje i morgon, men det beror på dagsformen, som min mormor brukar säga.

Puss och kram, skumbanan :*


Luddi



Måste bara få visa min underbara älskling efter en promenad i regnet.
Han är bara så jäkla söt, hihi min lilla blötnos.

Thomas Barose

The more I touch the less I feel

I know love can know what's real

Day by day my heart gets colder

You turn away beside my bed

Reminds me of what I did

I never meant to hurt you


I'm guilty, sorry on my knees

Girl, what more do you want from me

If been there, and I've done that I regret it

At least I know I live my life to live it


How long I'm I suppose to feel this way

How come sorry is so hard to say

I'm going crazy give me one more chance

Baby, help me save this romance

Your love is all I'm living fore

So be sure, before you close the door

Kiss me deep I'm not who you think I am

You've make me a better man


I'm trying my best to understand why

I always want what I can't have

Baby, I feel so lost without you

And far too late I realized that the grass was not greener on the other side

Oh how I wish that I could turn back time


I'm guilty, sorry on my knees

Girl, what more do you want from me

If been there, and I've done that I regret it

At least I know I live my life to live it


How long I'm I suppose to feel this way

How come sorry is so hard to say

I'm going crazy give me one more chance

Baby, help me save this romance

Your love is all I'm living fore

So be sure before you close the door

Kiss me deep I'm not who you think I am

You've make me a better man


All I'm living for

Please don't close the door

I'm not how you think I am

Because of you


How long I'm I suppose to feel this way

How come sorry is so hard to say

I'm going crazy give me one more chance

Baby, help me save this romance

Your love is all I'm living fore

So be sure before you close the door

Kiss me deep I'm not who you think I am

You've make me a better man


För de regnar här i Sthlm idag...

Söndag - fortfarande svullen i halsen..

Blev väckt av  telefonen i morse, mormor som ringde och ville höra hur jag mådde, gorde väl inte direkt något att hon ringde, men sov så skönt.. Så gulligt att hon frågade om jag hade mat hemma =) lilla mormor <33 Hon skulle kanske komma över med lite middag om inte Micke åker förbi och hämtar den, så de va gulligt. Tack mormor. 
Så eftersom jag blev väckt så tänkte jag sova lite i eftermiddag, medans jag tittar på film, brukar bli så =) Skönt att vara ensam hemma så ingen stör när man vill sova, men jobbigt att behöva gå ut med hunden när det öser ner.. känns nästan som att himlen öppnar sig så jävla mycket regnar de just nu... När hade solen tänkt titta fram igen? Lilla mamma som ska ha semester nästa vecka, då bordeväl solen kunna titta fram en stund =) Kan ju hoppas!

Medans man fortfarande är sjuk så kände jag för att vara lite gullig i dag och gjorde hjärtformade mackor, hihi. Hade ju varit mysigare om man kunde göra dom åt någon annan.. men jag klarar mig nog genom att göra dom till mig själv, haha! Så nu ska jag försöka äta upp resten... går lite trögt med halsen som är svullen...  men men, ner ska dom =)


Puss så länge :*


Ps. Den som tittade på 5an - Extraordinary parents.. så jävla sjukt! GUD FINNS INTE!
Och man ska inte slå sina barn, eller piska dom, verkar nästan som att dom njuter av de, sjukt för fan.
Låt dom gå i en vanlig skola så dom kan få vänner.
Barn föds inte till dåliga människor, det är föräldrarna som uppfostrar dom på fel sätt...


Killar, vad händer?


VARFÖR ÄR ALLA SNYGGA KILLAR BÖGAR?
- Helt seriöst, nästan alla snygga killar blir bögar, är vi tjejer för fula eller vad händer?
Inget fel med att vara bög, men de blir ju mindre snyggingar till oss tjejer...

Min Kärlek

Blir nog knasig här snart.
Jag tror jag att jag börjar bli kär.
Det är han igen.
Han från 2007.
Han är så underbar att jag bara vill dö.
Hans kropp.
Hans ögon.
Hans hår.
Hans underbara läppar.
Hans händer.
Hans sätt att vara.
Bara tankarna på honom gör mig knäsvag.
Om han bara visste hur mycket det betyde för mig att få höra att han har speciella känslor för mig.
Om han bara visste.
Tänker på honom dag som natt.
Hur gärna jag vill ha honom nära.
Hur stor min kärlek är till honom.
Hur alla känslor för honom växer sig starkare.
Att han är den enda i mina tankar.
Det vackraste mina ögon har skådat.
Det underbaraste leendet en människa kan ha.

Den snyggaste kroppen mina händer har rört vid.
Att han är min prins.
Min kärlek.


Sikki..

Ny dag, mer svullen och äcklig i halsen =(.. Men jag är snäll idag och lägger inte upp någon bild ;)

- Vaknade halv fem i morse och kunde inte somna om på ett bra tag... fan det gick ju knappt att svälja.. Men just nu känns det helt okej. Jag kan iaf äta ordentligt även fast det gör jävligt ont.. men det är bara att stå ut.
Febern går upp och ner, så typiskt att man är ensam hemma när man är sjuk så man får springa ut med hunden, i värsta regnet också =( FAN VA GÖTT!! Eller inte...

Men nu är det dags att ge lilla Ludde mat och sen ska jag lägga mig och sova en stund, om jag kan... vill ju kunna sova inatt också.. =/.. får se hur jag gör..

Puss så länge

Ps. Love, vad skulle bilden kunna föreställa om de inte va min mun, haha..

Halsfluss =/ eller..

- suck.

Då va man sjuk.. Bra tajming också, ensam hemma hela helgen, så har man feber och halsfluss. Och det bästa av allt, en hund som man måste springa ut med när man knappt orkar ta hand om sig själv.. Var jag tvungen att bli sjuk just nu? Och vem är det som har smittat mig? Brukar ju aldrig ha halsfluss men nu fick man tydligen de.. =/

Började med halsont igår och inatt blev det massa vita mysiga grejer i halsen... fyfan vad det ser ut..
- Sug och svälj, trevlig helg! Har spenderat större delen av dagen i soffan, sovandes. Har varit riktigt skönt.. Hoppas bara att jag kan sova inatt också...

Tänkte att jag bjuder på en mysig bild hur min hals och mun ser ut..
*Kanske borde ha skrivit varning innan =)*


Konstigt att man knappt kan prata eller svälja =(

23 Idag :)



♥ GRATTIS RICKARD HJÄRTAT ♥

Maximilian

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Du finns föralltid i mitt hjärta
Glömmer dig aldrig

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

SAKNAR DIG MAXIMILIAN



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


The Hills.

Bara tankarna på honom får mig att känna fjärilar i magen...
Och nu medans jag tittar på The Hills blir jag ännu mer kär. Verkligen älskar den serien :)
The Hills in my heart. Måste köpa!

Tror jag ska åka och köpa lite grejer senare så jag kan fixa mina naglar i morgon ;) vill verkligen fixa dom nu...!! Så kanske dom kan hålla sig fina till semestern i Dalarna :D:D Nej nu skiter jag i det här, orkar inte vara seriös ikväll..


PUSS I LJUMSKEN PÅ ALLA SEXIGA SNYGGINGAR DÄR UTE :*:*:*

Sunshine

I love you too much
It shows
All my emotions go
Out of control oh whoa whoa
Good for you bad for me
When I can hardly see
From the tears that flow oh whoa

Can't forget to breathe slow
Count from one to ten
With my eyes closed





A.


Se på mig jag står här framför dig
Och det som händer nu känns som magi
Rör vid mig låt hjärtat stilla sig
I all oändlighet finns bara vi

Jag ser våra spår tror att jag förstår

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför blev det bestämt
Att jag älskar dig som du älskar mig
Nu vet änglarna att det har hänt

Någonstans visste jag att du fanns
Mitt i min ensamhet rördes min själ
Himlen log styrde vart steg vi tog
Såg oss i hemlighet ville oss väl

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför blev det bestämt

Bara du allt jag behöver nu
Längtan är över nu älskar dig så

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför skrevs det på pränt
Att du älskar mig som jag älskar dig

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Så har änglarna bestämt



Känslorna för dig går inte att beskriva love.
Men låten får mig att tänka på dig :)
Tack för att du finns.

Forever & ever babe
<3


:/

Till alla er killar som blir förvirrade i vissa situationer.

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon bumps in i dig - Bump in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

Darin - What If.

Just imagine how you would feel
If you would be the one they're picking on
- Would you would you be the who's gonna stand up strong


Honestly,
Would you let us lie break down and cry, oh
Would you would you would you
- Never let nobody step on your right?

What if it was your brother sister mother father child
Then would it still be cool?
- Why can't you see your words are hurting!
Everybody deserves to be themselves and no one else
- So think before you move..

What about if that was you
That would the victim
Of the criticism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied
- How would you feel if they were doing it to you?

What about if that was you
- How would you would you would you feel?
Honestly
- How would you would you would you feel?
If they were doing it to you

Just imagine how you would feel
- If everybody always laughed at you
Would you would you would you
- They think it's ok with me and you

If you were me
And the people 'round you were having you down now
Would you would you would you
Like if they did that to you?

What if it was your brother sister mother father child
Then would it still be cool
- Why can't you see your words are hurting
Everybody deserves to be themselves and no one else
- So think before you move

What about if that was you
That would the victim
Of the criticism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied
- How would you feel if they were doing it to you?

Idag blev jag kär.

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see
That I want and I'm needing everything that we should be
I'll bet she's beautiful, that girl he talks about
And she's got everything that I have to live without
Drew talks to me, I laugh 'cause It's just so damn funny
That I can't even see anyone when he's with me
He says he's so in love, he's finally got it right
I wonder if he knows he's all I think about at night

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do

Drew walks by me, can he tell that I can't breathe?
And there he goes, so perfectly
The kind of flawless I wish I could be
She'd better hold him tight, give him all her love
Look in those beautiful eyes and know she's lucky cause

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do

So I drive home alone, as I turn out the light
I'll put his picture down and maybe
Get some sleep tonight

He's the reason for the teardrops on my guitar
The Only one who's got enough of me to break my heart
He's the song in the car I keep singing don't know why I do
He's the time taken up but there's never enough
And he's all that I need to fall into...

Drew looks at me, I fake a smile so he won't see.

Ego-bilder-dag.

Bjuder på lite bilder idag :)
Lite finare, Lite bättre.



 



       

.

RSS 2.0